Hoogwaardige technieken

Enphase omvormers

Enphase is een product met hoge kwaliteit en goede garantie. Er zit 25 jaar fabrieksgarantie op de omvormers van Enphase. Dat betekent dat er maar één keer geïnvesteerd hoeft te worden gedurende de levensduur van zonnepanelen.


Optimaal per paneel
Geen zonnepaneel is gelijk, Enphase optimaliseert daarom per zonnepaneel waardoor er extra opbrengst ontstaat. Bij schaduwrijke daken werken panelen die niet in de schaduw liggen optimaal.

Met een elektriciteitskabel wordt het systeem aangesloten op een groep in huis, verder is een installatie van Enphase in huis niet zichtbaar.


Veiligheid
Enphase is een veilig systeem zonder zonder gevaarlijke kabels over het dak of naar de omvormer binnen. Het voltage is nooit hoger dan van een enkel paneel. Het complete systeem is in één keer uit te schakelen vanuit de meterkast, bij brand is dit heel belangrijk.

Hoog rendement
Enphase is vooruitstrevend en vernieuwend in de zonnepanelenmarkt. Er wordt gewerkt met hoogwaardige technieken en innovatieve oplossingen.
Onder wisselende omstandigheden levert Enphase een hoog rendement, dit is interessant bij beperkte dakoppervlaktes, verschillende hellingshoeken of schaduwrijke gebieden. Hierdoor gaat er geen energie verloren.

Of vraag een offerte aan: