Hoogwaardige technieken

Micro-omvormers

Er zijn verschillende type micro-omvormers. Wij werken voornamelijk met Enphase.
Enphase is een product met hoge kwaliteit en goede garantie. Er zit 25 jaar fabrieksgarantie op de micro-omvormers van Enphase. Dat betekent dat er maar één keer geïnvesteerd hoeft te worden gedurende de levensduur van zonnepanelen.

Optimale opbrengst
Geen zonnepaneel is gelijk. Enphase optimaliseert per zonnepaneel, waardoor er extra opbrengst kan worden gegenereerd. Bij schaduwrijke daken blijft de schaduw beperkt tot alleen de zonnepanelen waar de schaduw opvalt en is niet van invloed op de opbrengst van de andere panelen. Hierdoor werken panelen die niet in de schaduw liggen optimaal.

Met een elektriciteitskabel wordt het systeem aangesloten op een groep in uw groepenkast, verder is een installatie van Enphase in huis niet zichtbaar.

Veiligheid
Een zonne-systeem met micro-omvormers is een veilig systeem zonder gevaarlijke hoogspanningskabels over het dak of naar de omvormer binnen. Het voltage is nooit hoger dan van een enkel paneel. Het complete systeem is in één keer uit te schakelen vanuit de groepenkast. Bij brand is dit heel belangrijk.

Hoog rendement
Enphase is vooruitstrevend en vernieuwend in de zonnepanelenmarkt. Er wordt gewerkt met hoogwaardige technieken en innovatieve producten.
Ook onder wisselende omstandigheden levert Enphase een hoog rendement. Dit is interessant bij beperkte dakoppervlaktes, verschillende hellingshoeken of schaduwrijke gebieden. Hierdoor gaat er geen energie verloren. Installaties met micro-omvormers zijn doorgaans 5-15 procent efficiënter dan vergelijkbare 'string’ omvormers. Ook als een systeem volledig op zuid is georiënteerd.

Uitbreiding
Uit onze ervaring blijkt dat de vraag naar elektrisch vermogen in de toekomst groeit. Airconditioning, een oplaadpunt voor de elektrische auto, een warmtepomp, een inductiekookplaat. Met micro-omvormers kunt u deze energietransitie gemakkelijk uitvoeren zonder grote wijzigingen in uw huidige zonnesysteem. Hiermee sluiten micro-omvormers perfect aan op de duurzame toekomst.

Of vraag een offerte aan: